Einde Week van Tweedehands Textiel 2021

De derde editie van de Week van Tweedehands Textiel 2021 is een feit, wat is het snel gegaan! Ondanks de beperkingen dit jaar is er veel aandacht geweest voor de WvTT vanuit allerlei hoeken. Wij willen iedereen die betrokken was dan ook enorm bedanken voor een succesvolle WvTT!

Onze inzamelactie #ReshareYourMemories was een groot succes en wij hebben veel leuke, ontroerende en grappige verhalen langs zien komen. De items mét herinneringen zijn inmiddels verkocht aan hun nieuwe drager, die de herinneringen met zich meedraagt én er zelf weer nieuwe maakt. We wensen de mensen met een nieuw kledingstuk veel plezier. Bedankt aan iedereen die heeft meegedaan aan ReShareYourMemories!

Wij hebben ook met veel organisaties, bedrijven en personen mogen samenwerken tijdens de WvTT, bijvoorbeeld door workshops, webinars en inzamelingen. Ook hebben we samen met de ambassadeurs van de WvTT onze boodschap kunnen verspreiden en hiermee meer mensen laten zien hoe belangrijk én leuk hergebruik van textiel is.

Een greep uit de meewerkende partijen Week van Tweedehands Textiel 2021:

Hul le Kes, Milieu Centraal, Fashion United, BKN, Project CeCe, Unravelau, Fashion For Good, Maureen Riley, Textielmuseum Tilburg, CODA Apeldoorn, Vanilia, BlueCity Radio, Groenkapje, Stichting Kringloop Zwolle, gemeente Rotterdam, gemeente Utrecht, Circulus-Berkel, Rosalie Boom, MetDebby, Salvation Army Youth, Upcyclecentrum Almere, Atelier ByDo,

Heel veel dank aan al deze partijen, en alle andere die hebben meegedaan!

We gaan alweer aan de slag met de organisatie van de Week van Tweedehands Textiel 2022, welke we natuurlijk nóg groter willen maken. Ideeën over samenwerkingen en evenementen zijn altijd welkom! Neem contact op via de contactpagina en deel jouw idee met ons.

Nogmaals hartelijk bedankt namens iedereen die heeft gewerkt aan de Week van Tweedehands Textiel en we zien jullie in 2022!