Digital fashion, de borduureditie

21 april €14,00

Workshop via Zoom | Woensdag 21 april en vrijdag 23 april van 10.30-11.30 uur en maandag 3 mei van 14.30-15.30 uur | Vanaf 10 jaar | € 16,50 incl. jouw ontwerp dat na afloop met de digitale borduurmachine wordt verwerkt door CODA ExperienceLab

Een boost voor oude kleding met verschillende materialen en technieken: in de Fashion Recycle Hub van CODA krijgt textiel een re-design of wordt het gerepareerd. Kleding is steeds vaker een wegwerpproduct, een probleem dat ook wel fast fashion wordt genoemd. In de Fashion Recycle Hub van CODA leren bezoekers hoe ze met behulp van ambachten en innovatieve technieken kleding weer een nieuwe look kunnen geven zodat je er langer plezier van kunt hebben. Tijdens deze workshop leer je hoe met behulp van de digitale borduurmachine gemakkelijk een eigen design gemaakt kan worden voor op je jas of shirt.

Wat heb je nodig?

–        Computer of laptop (met muis) met goede internetverbinding

Wat gaan we doen?

–        Introductie fashion recycling

–        Uitleg stitchpad.io + tips & tricks om een eigen ontwerp te maken

TIP: Na de workshop kun je jouw ontwerp laten borduren door CODA! Dit kun je online aangeven aan het einde van de workshop. We sturen het item vervolgens naar je op.

Meld je hier aan voor deze activiteit om zeker te zijn van één van de 15 beschikbare plekken! De bijbehorende Zoomlink ontvang je een dag voor de workshop.