Persoonlijk stijladvies 2019

20 april Gratis

Vind je tweedehands shoppen lastig en hunker je naar tips en tricks om dit makkelijker te maken? Of ben je toe aan een frisse blik op jouw kledingkeuze?

Kom dan op zaterdag 20 april van 12:30 tot 16:30 naar één van de ReShare Stores! In elk filiaal staat een styliste klaar om je te helpen bij het vinden van dat ene kledingstuk dat jou zo fantastisch staat! Verder krijg je gratis advies over tweedehands winkelen en over kleuren en stijl.  Omdat tweedehands kleding het waard is.

Hieronder vertellen onze stijladviseurs per filiaal graag waarom zij daar staan op 20 april aanstaande. Kies welke winkel jij gaat bezoeken!

Aanmelden is niet nodig.

ReShare Store Alkmaar – Marenthe Smedinga
“Ik studeer Leisure & Event management. Binnen mijn opleiding staat duurzaamheid centraal en hierdoor zie ik hoe belangrijk het is. We hebben immers maar één aarde en daar moeten we dus goed voor zorgen!  Verder denk ik dat tweedehands kleding super hip is! Juist met zoveel verschillende unieke items zijn heel veel toffe outfits te stijlen die niemand anders heeft! Ten slotte denk ik dat fashion draait om een unieke stijl, waarmee je jezelf kan laten zien!”.

ReShare Store Apeldoorn – Terry Tervoert
“Styling is voor mij spelen met verschillende modestijlen en persoonlijkheid. Juist die unieke, speciale combinatie vinden is wat tweedehands zo leuk maakt”.

ReShare Store Arnhem – Daria Kuvshinova
“Toen ik styliste werd, heb ik ontdekt hoeveel kleding er geproduceerd wordt en hoe schadelijk het is voor het milieu. Het is lastig om altijd 100% milieubewust te stylen maar ik vind het heel belangrijk en wil die ideeën graag promoten in mijn werk. Ik vind tweedehands kleding eigenlijk de enige échte duurzame kleding; het is al geproduceerd en het kan nog prima hergebruikt worden! Daarnaast vind ik het gewoon leuk om op unieke koopjes te jagen”.

ReShare Store Breda – Lucinda Lambertus
“Ik doe wat ik ben. Jij ook? Mijn motto: Mode is gemaakt voor iedereen. Durf kleur te bekennen. Trek het (je) aan. Leef je lekker uit! Ontdek je eigen stijl. In welke mode ‘mood’ ben jij vandaag?”.

ReShare Store Den Haag – Ilse Vink
“Behalve bezig te zijn met editorial styling en art direction, is persoonlijke styling een vak waarbij ik de kans heb om mensen blij te maken. 20 april staat in het teken van tweedehands – en vintage kleding en ik help jou graag bij het vinden van het perfecte item”.

ReShare Store Dordrecht – Tamara Horst van Arabelle Styling
“Ik heb 30 jaar ervaring in het verkopen van kleding en in het geven van kledingadvies. Ik vind het fijn om mensen te kleden in items waar zij zich happy in voelen. Ik vind het een mooi initiatief om mensen blij te maken met kleding die de ene niet meer wilt hebben en juist voor de ander dat gevoel van geluk en blijdschap geeft”.

ReShare Store Groningen – Majan Balde
“Ik hou van mode en mensen advies geven over hun kledingkeuze geeft me heel veel plezier”.

ReShare Store Nijmegen – Mirjam Hamming van Smartwardrobe
“Ik help je jouw eigen kledingstijl en/of kledingkast te (her)ontdekken. Zodat je elke dag met een YEAH-gevoel de deur uitloopt, geen kleding keuzestress meer hebt in de ochtend,  je geld bespaart en ook nog een beetje lief bent voor onze aardbol. Of ik help je met een “Slimme Kledingkast” voor jezelf & het milieu”.

ReShare Store Rotterdam – Astrid van der Houwen
“Kleding zegt vaak iets over je persoonlijkheid. De een heeft een heel uitgesproken smaak  en de ander weer wat ingetogener. Toch is het leuk soms uit je comfort zone te stappen en iets anders uit te proberen. Daar wil ik graag bij helpen”.

ReShare Store Tilburg – Sara Pols en Riet Simons
Sara: “In de hoogtijdagen van fast fashion, waar grote ketens elke maand een nieuwe collectie hebben en items vaak na enkele keren al verwassen zijn, maakt tweedehands het verschil. Want de kledingindustrie is enorm vervuilend. Voor het produceren van een kilo katoen is bijvoorbeeld 10.000 liter water nodig, om dan nog niet te spreken over de CO2-uitstoot en de chemische middelen die nodig zijn om textiel te verven. Tweedehands is niet vies en stoffig, maar hip en happening”.

Riet: “Ik kom met plezier op 20 april klanten helpen met tweedehands winkelen en stijlen. Mijn grootste passie is het helpen en het naar de zin maken van mensen, ik vind het mooi dat ik kledingadvies als middel in kan zetten om dit te bereiken. Dat mensen met een blij gevoel weggaan en ik ze vervolgens ook weer terug zie doet mij stralen”.